Composiet

Composiet kent vele soorten en afwerkingen. Van modern tot klassiek, alles is mogelijk. Composiet heeft weinig onderhoud nodig, dus het is een zeer geschikt materiaal voor uw keukenblad.

Assortiment

Wij bieden composiet van erkende merken zoals Dekton, Quarella, Silestone en Neolith. Door dit brede aanbod in materialen is er voor iedere keuken het perfecte blad. Door enkel te werken met A-werken garanderen wij een hoogwaardige kwaliteit voor een voordelige prijs.

Materiaal

Een werkblad van composiet is samengesteld uit kunststof en natuursteen, gebonden door kunsthars. Om de gewenste kleur en structuur te krijgen worden er kleurpigmenten, spiegeltjes en granietkorrels toegevoegd. Hierdoor krijgt het composiet zijn natuursteen, terrazzo of beton look. Door de hoge dichtheid van composiet kunnen bacteriƫn en andere schadelijke stoffen niet doordringen. Daarnaast is composiet niet gevoelig voor krassen en onderhoudsarm.

Onderhoud

Een composiet keukenblad heeft van zichzelf weinig onderhoud nodig. U kunt het keukenblad schoonmaken met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Hiervoor bieden wij u de juiste onderhoudsmiddelen aan van het erkende merk Lithofin. Deze zijn bij ons verkrijgbaar. Na het schoonmaken is het belangrijk dat het keukenblad goed wordt afgespoeld met schoon water.