Spoelbakken en kranen

RVS Spoelbakken
Een onderhoudsvriendelijke RVS spoelbak pas bij elk type keuken. Van strak en modern tot een keuken met een klassieke uitstraling. RVS spoelbakken staan bekend om hun praktische gebruik, reinigen kan simpelweg met schuurmiddel. Dat betekent dat er altijd fijne krasjes in RVS spoelbakken zullen ontstaan gedurende het gebruik.

Klik hier voor ons assortiment RVS Spoelbakken

Spoelbakken natuursteen
Spoelbakken van hetzelfde materiaal als het werkblad zorgen voor een extra luxe uitstraling. Dat is voor veel mensen dan ook de belangrijkste reden om te kiezen voor een spoelbak van hetzelfde materiaal als het aanrechtblad. Veel extra voordelen heeft een spoelbak van natuursteen, composiet of een ander soortgelijk materiaal niet.

Het is goed om te weten dat veel materialen voor werkbladen, zoals composiet, graniet en bepaalde andere soorten natuursteen, niet geschikt zijn voor intensief gebruik. Deze materialen kunnen bijvoorbeeld niet tegen bijtende materialen en vragen om een speciale behandeling.

Klik hier voor ons assortiment Natuursteen Spoelbakken

RVS Kranen
Onze RVS keukenkranen zijn gemaakt van 100% roest vast staal. In de volksmond wordt roest vast staal keukenkranen vaak roest vrij staal kranen genoemd. Keukenkranen in roest vast staal zijn veel duurzamer in vergelijking met verchroomde kranen.

RVS kranen zijn tijdloos en geven een luxe uitstraling aan uw keuken. De RVS kraan is een van de meest gekozen soort kranen, de kraan is makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Al onze RVS keukenkranen hebben allemaal een draaibare uitloop en zijn geschikt voor elke keuken.

Klik hier voor ons assortiment RVS Kranen

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons op, of stuur een tekening van uw keuken naar verkoop@sknatuursteen.nl en wij maken vrijblijvend een offerte voor u. Bent u benieuwd naar ons assortiment, kom dan eens langs in onze showroom!